Om BFIH

Brancheforeningen for kvalitetsbevidste it-hostere

BFIH blev startet i 2011 som samlingspunkt for danske it-hostere, som ønskede at arbejde aktivt for at øge kvaliteten af it-hostingydelser i Danmark. It-hosting og kvalitet er stadig det centrale omdrejningspunkt for alt, hvad vi som brancheforening foretager os. Det betyder i praksis:

Unikke aktiviteter målrettet it-hostere

Alle de services og aktiviteter, vi udbyder, har alle det til fælles, at de ikke er hyldevarer. Vi er meget bevidste om at være en mindre og meget fokuseret brancheforening. Det betyder, at vi helt har fravalgt nogle typiske services, som f.x juridisk bistand, rådgivning om personaleforhold. Til gengæld koncentrerer vi os om at udvikle arrangementer, kurser og forskellige værktøjer, som er relevante for it-hostingbranchen, og som vores medlemmer derfor ikke finder andre steder. Læs mere om vores networkingaktiviteter samt viden og værktøjer, som vores medlemmer har adgang til.

Certificeringsordningen Hostingcertifikatet

For at være medlem af BFIH, skal man en gang om året gennemgå certificeringsprocessen, som vi har døbt Hostingcertifikatet. Kravene til certificering revideres og øges med jævne mellemrum. På den måde er køberne af it-hosting garanteret en vis kvalitet, når de vælger et BFIH-medlem som leverandør. Desuden har Hostingcertifikatet været med til at sætte dokumenteret kvalitet på dagsordenen, også blandt udbydere, som ikke er medlem af BFIH.

Repræsenterer it-hosterne overfor myndigheder o.l.

BFIH taler medlemmernes sag, når det er relevant. Relevansen vurderes ud fra, om det er it-hostingspecifikt, og om vi har en rimelig chance for at gøre en forskel. Læs mere om BFIH’s rolle som talerør.

Du kan læse mere om BFIH ved at downloade vedtægterne.

Ansøg om medlemskab af BFIH