Nyheder

2018

28
feb

BFIH ordinær generalforsamling 2018

Hermed varsles som foreskrevet i vedtægterne om ordinær generalforsamling i BFIH: Torsdag 12. april 2018, ca. 1 time i tidsrummet 14-18.
Sted: Comwell, Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding.

16
jan

Interview med BFIH-direktør om outsourcing

Under overskriften "serverne er flyttet hjemmefra" giver Søren Jakobsen, BFIH, til analyseokonomi.dk et overblik over de danske virksomheders grad af outsourcing, bl.a. med udgangspunkt i BFIH's rundspørge til 470 it-ansvarlige. Læs artiklen her.  

8
jan

Hostingdagen 1. februar 2018

Den 1. februar byder BFIH medlemmer og andre virksomheder og personer med tilknytning til branchen velkommen til Hostingdagen '18. 

Arrangementet består af:

 • Workshops
 • Keynotes
 • Speeddating
 • Networking
 • God mad

Se frem til at møde:

 • Stephen Alstrup, Kbh Universitet & SupWiz
 • Joakim Ditlev, contentmarketing.dk
 • Filip Lau, ReD Associates,
 • Anna Lykke Lundholm-Andersen, Innovation Lab
 • Tom Madsen, FortConsult
 • Jesper Løffler Nielsen, Focus Advokater
 • Andreas Wehowsky, wehowsky.com
 • ... og en masse andre engagerede branchefolk

Se programmet her. Vil du gerne med, men er ikke blevet inviteret? Kontakt Ulla Norup Panild på unp@bfih.dk for en invitation.

2017

4
dec

Ny direktør i BFIH

Den 4. december tiltræder Søren Jakobsen som administrerende direktør for brancheforeningen BFIH. Søren afløser Lennart Meineche, der efter 3,5 år på posten har valgt at fokusere sin arbejdsindsats uden for foreningen.

Søren har en bred baggrund, bl.a. som administrerende direktør for SKI A/S, annoncedirektør i Berlingske-koncernen samt aktuelt som aktiv i en række bestyrelser. Søren bibringer BFIH 20 års erfaring inden for topledelse, strategi, forretningsudvikling og salg.

Christian Winther, bestyrelsesformand for BFIH udtaler: ”Med Lennart ved roret er BFIH trådt ind i de voksnes rækker, vores processer og ydelser er blevet udviklet og professionaliseret, og det kan vi i høj grad takke Lennart for. Søren er en værdig afløser. Hans personlighed og kompetencer gør ham til den helt rigtige person til at videreføre det gode grundlag samt at gentænke og implementere foreningens strategi i samarbejde med bestyrelsen.”

Den 4. december er skæringsdatoen i et længere overdragelsesforløb. Således er Søren allerede operationel med en del opgaver, ligesom Lennart vil være aktiv i en mere tilbagetrukket rolle indtil udgangen af december.

Søren Jakobsen udtaler: ”Jeg glæder mig til at fortsætte det flotte arbejde i BFIH og går til opgaven med stor ydmyghed. Hostingbranchen er i disse år inde i en rigtig spændende udvikling, som stiller nye og store krav til såvel medlemmerne som brancheforeningen. Behovet for et slagfærdigt BFIH har således aldrig været større. Den udvikling glæder jeg mig til at være en del af.”

Lennart Meineche udtaler: ”Det har været en stor fornøjelse at tage del i branchens udvikling de seneste knap fire år. Teknologierne har ændret sig, kundernes forventninger har ændret sig og vores medlemmer har været gode til at stille krav til os som brancheforening, til hvordan vi kan støtte dem i deres udvikling.”

Kontakt Christian eller Søren, hvis du har spørgsmål.

2
nov

Ekstraordinær generalforsamling 17. november 2017

Den 17. november 2017 kl. 14:00 afholder BFIH ekstraordinær generalforsamling, efterfulgt af netværksmøde og julemiddag.

 

Hvor:

DGI-Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

 

Medlemmer har modtaget mail med information om tilmelding mv.

 

29
sep

Workshop og webinarer om databeskyttelsesforordningen

BFIH følger nu op på de kurser, som blev afholdt i 2016 om databeskyttelsesforordningen (GDPR) og inviterer sammen med Bird & Bird til heldags workshop den 23. oktober samt til to korte webinarer, hhv. 13. november og 11. december.

Workshop såvel som webinarer er udviklet specielt til it-hostere og tilbydes såvel medlemmer af BFIH som virksomheder, der ikke er medlem.

Yderligere information og tilmelding her.

27
sep

BFIH-medlemmer på liste over bedste it-virksomheder inden for outsourcing, hosting og drift

BFIH's medemmer er godt repræsenteret i Computerworlds nylige undersøgelse af den danske it-branche.

Læs artiklen her

 

8
maj

Klumme om opkøbsbølge i hostingbranchen

Det går på mange måder stærkt i den danske hostingbranche, hvor mange selskaber har skiftet ejer inden for det seneste år. Computerworlds klumme forklarer, hvad der sker, og konkluderer, at opkøbsbølgen peger mod et fortsat bredt og lokalt funderet udbud af kvalitetshosting. Godt for kunderne, godt for branchen! Klumme, som er skrevet af BFIH's direktør, Lennart Meineche. Læs klummen.

10
apr

Ændring i BFIH's bestyrelse

På BFIH's årlige generalforsamling den 6. april 2017, blev repræsentanter for to af medlemmerne valgt ind i bestyrelsen:

 • Michael Meister, Sentia Danmark (nyvalg)
 • Jens Erik Thorndahl, Athena IT-Group (genvalg)

Den øvrige del af bestyrelsen var ikke på valg og fortsætter således:

 • Christian Winther, Hostnordic (formand)
 • Søren Frandsen, Hostcenter Danmark
 • Rasmus Wærum, Inventio.it
24
feb

Første Hostingcertifikat med forebyggelse af cyberkriminalitet

Det første BFIH-medlem er nu blevet certificeret med udgangspunkt i certificeringsguide 2.1: Til lykke til Hostnordic A/S. Certificeringsguide 2.1 kræver bl.a. som noget nyt, at it-hosteren dokumenterer sine forretningsgange vedr. forebyggelse af cyberkriminelle angreb.

Læs evt. mere her. Eller klik her, hvis du ønsker at få tilsendt selve guiden.

23
feb

Generalforsamling 6. april 2017

Den 6. april 2017 kl. 14:00 afholder BFIH sin sjette generalforsamling, efterfulgt af netværksmøde.

 

Hvor
Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121, 5800 Nyborg

 

Medlemmer har modtaget mail med information om tilmelding mv.

 

Lidt datoer

15. marts 2017 er deadline for indsendelse forslag til behandling på generalforsamlingen. Send dit forslag til formanden, Christian Winther, på cw@bfih.dk.

22. marts 2017 eller før: I modtager de formelle dokumenter til generalforsamlingen: Dagsorden, årsrapport, budget, bestyrelsens forslag til ændringer i bestyrelsen, forslag til ændringer i vedtægter samt øvrige forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne.

2016

19
sep

Ansigtsløft til www.bfih.dk

BFIH blev startet i december 2011, og den første hjemmeside blev lavet umiddelbart efter. Den hjemmeside går nu på pension og vi siger goddag til en lidt mere moderne hjemmeside, som bl.a. er mobiloptimeret. I den forbindelse har vi også luget ud i nyhederne og kun medtaget dem, der fortsat har interesse.

19
aug

"Dansk hosting-direktør: På disse tre områder banker danske hosting-firmaer Microsoft og Amazon af banen"

I denne artikel fra Computerworld forklarer BFIH's direktør Lennart Meineche, hvorfor den danske hostingbranche har vækst, samtidig med at det globale udbud af cloud-ydelser øges.

Læs artiklen på Computerworlds hjemmeside.

 

8
apr

Ny bestyrelse i BFIH

Efter en veloverstået generalforsamling den 7. april 2016 ser BFIH's bestyrelse nu sådan ud:

Christian Winther, CEO Hostnordic A/S - formand
Jens Erik Thorndahl, CEO Athena IT-Group A/S, næstformand
Søren Frandsen, salgs- og marketingdirektør, Hostcenter Danmark A/S
Tim Wolff Jacobsen, CEO Progressive A/S
Jesper Bak Olesen, bestyrelsesmedlem Front-data..

Jesper Bak Olesen overtager pladsen fra Henrik Hedegaard fra Scannet/Zitcom, der valgte at træde ud af bestyrelsen.

8
jun

BFIH afholder kurser i EU's persondataforordning

I samarbejde med Nis Peter Dall fra advokatfirmaet Bird&Bird har BFIH i maj og juni 2016 afholdt kurser i EU's kommende persondataforordning. Kurserne var målrettet BFIH's medlemmer i deres roller som både databehandler og dataansvarlig. Samlet har ca. 40 medarbejdere fra BFIH's medlemmer deltaget i i alt 70 kursusdage og de står nu godt rustet til at gå i gang med at implementere forordningen i deres virksomheder.