Netværk

Netværksmøder

BFIH arrangerer forskellige typer netværksmøder for medlemmerne. Tilbagevendende er de fire årlige netværksmøder, normalt i januar, april, september og november. Med årene har hvert af de fire møder fået deres egen karakter:

  • I januar har vi siden 2016 slået dørene op til Hostingdagen, som starter først på dagen, afvikles med flere spor, med spændende keynotetalere og en god middag at slutte af på.
  • Netværksmødet i april holdes i sammenhæng med den årlige generalforsamling. Starter kl. 14 og afsluttes med et uformelt aftensmåltid.
  • I september har vi siden 2013 arrangeret studieture på 1-2 dage, typisk inden for Europa og med gode flyforbindelser, for sammen med udenlandske branchefolk at få nogle anderledes vinkler på det at drive hostingvirksomhed.
  • Og i november starter vi med et helt normalt møde, fra kl. 14-18, men slutter af med den årlige julemiddag.

Møderne i Danmark holdes centralt, ofte i Odense.

Møder og rejser bliver tilrettelagt med gode pauser, så der er rig mulighed for uformel snak og networking. Fra  vores medlemmer hører vi, at det at skabe gode rammer omkring networking er en af BFIH’s vigtigste prioriteter, og vi oplever generelt god tilslutning til arrangementerne.

Udover de 4 faste netværksmøder arrangerer BFIH diverse kurser og erfagrupper, læs mere her.